22 Şubat 2011 Salı

NBA All Star 2011(Basketbol festivali)

Benki NBA meraklısı değilimdir ben bile 3 gün üstüste sabahladım bu festivali kaçırmamak için.Rookie Sophomere maçına John Wall un asistleri,Cousins in performansı ve Blake Griffin smaçları damga vururken,MVP tarihi performansıyla John Wall seçildi.Buyrun özete..
Bieber veletinin suratını görmeye dayanabiliyorsanız,Pippen abimize saygılarımızı sunmak için Ünlüler maçını da ekledim..
Lebron ve Kobe nin restleşmesi yüzünden hareket açısından çok kısır bir All Star maçı olsada,buyrun en iyi 10 hareketi izleyip siz karar verin.Kobe de MVP olarak tüm zamanların en çok All Star MVP si olma rekorunu ele geçirdi.Unutmadan Lebron da All Starda MJ den sonra Triple Double yapan 2. oyuncu olarak tarihe geçti(Gerçi unutulacak gibi değil)..
Bende dahil çoğunluk tarafından tarihin en iyi smaç yarışmasını eklemekte,izlemekte çok büyük bir zevk.De Rozen ın smaçlarının hepsi mükemmeldi aynı şekilde Ibaka nında ama ikiside böyle bir senede katıldıkları için çok şanssızlardı.Griffin in son araba smacı hariç tüm smaçlarını çok beğendim ama araba smacı çok basitti.O tür smaçların çok daha güzelini yapan Marko Milic için buyrun. Unutmadan ah be Mc Gee ne olurdu o smacı en son yapsanda daha bir efsane olup birincide seçilsen..

Üç sayı yarışmasına bakmasak ayıp olurdu..Jones kazandı ama Ray Allen da bu stille atamaz diyenlere ''Ben her şartta atarım'' dedi..
Tüm yarışmaları eklerken Şutör yıldızlarıda es geçmeyelim.Tebrikler Atlanta..
NBA çok sevmesemde,sevdiğim oyuncular tabiki var.İşte onlardan ikisi Curry ve Westbrook lu Yetenek Yarışması Finali..
İşte geceler boyu uyumadığıma deyen saniyeler.Ellerin dert görmesin Pippen..
RİHANNAAAAAA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder