26 Aralık 2011 Pazartesi

Carlos Arroyo Resmen Beşiktaş'ta


Lokavt'ın sona ermesi ve Deron Williams'ın NBA'e geri dönmesiyle guard pozisyonunda büyük bir sıkıntı yaşayan Beşiktaş Milangaz, kadrosunu geçtiğimiz sezon Miami Heat ve Boston Celtics formalarını giyen Porto Riko'lu oyun kurucu Carlos Arroyo ile güçlendirdi..

Sezon ortasına geldiğimiz günlerde, ''free transfer olup Avrupa'ya gelmek isteyecek en değerli guard'' denilebilecek olan Arroyo, kariyerinin her döneminde ha patladı ha patlayacak türden bir oyuncu oldu. Stil olarak Avrupa Basketbolu'na daha uygun olan 32 yaşındaki tecrübeli guard daha önce Tau Ceramica ve Maccabi formaları da giymiş ve Maccabi İsrail Ligi Şampiyonu olurken, Finallerin en değerli oyuncusu seçilmişti..

Porto Riko'lunun Beşiktaş'a büyük katkı yapacağı aşikar. Ancak, oynatmaktan çok oynamaya yönelik bir oyuncu olan Arroyo'nun takımdaki dengeleri bozacak olması da bir o kadar muhtemel. Özellikle ''top elimde olsun'' diyen Kemp ve Hawkins gibi oyuncularla arasındaki denge kurulursa, Siyah-Beyazlılar D-Will'in takımdan ayrılmış olmasını minimum kayıpla atlatabilir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder