23 Şubat 2011 Çarşamba

Ankarada Yalçın ve Barkın a bıçaklı saldırı

Yetkililere(güvenlik,federasyon) giydirmekten ben yoruldum,onlar önlem almamak,ceza verememekten yorulmadılar.Artık bu konuya yorum yapmaktan yorulduğum ve üslubumun fazla sert olmasından çekindiğim için her iki oyuncuya da çok büyük geçmiş olsun dileyip,konuyu noktasına virgülüne dokunmadan Salsa Basket ten alıntılıyorum.

Optimum TED Ankara Kolejliler'den Yalçın Azizmahmutoğulları ve Barkın Çınar, dün gece Bahçelievler metrosu yakınında kimliği belirsiz maskeli bir grubun saldırısına uğradı. Saldırıda Barkın Çınar'ın kolunda iki çatlak oluşurken Yalçın, 'öldürme teşebbüsüyle' kendisine çekilen bıçağı uzun kolları sayesinde engellemeyi başarmış. Fakat yeterli olmamış müdahalesi ve kolundan bıçaklanmış. Ciddi ve derin kesikler olduğu ve ayrıca tendonda da sorun olabileceği söyleniyor ki bu basketbol kariyeri için de çok talihsiz sonuçlar doğurabilir. Olay yeri yakınındaki Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde bir operasyon geçiren Yalçın'ın ve kolunda iki çatlak bulunan Barkın'ın çok şükür ki su anda hayati tehlikesi bulunmuyor.

Saldırıyı kimlerin ne sebeple gerçekleştirdiği şu anda net olarak bilinmiyor. Bazı tahmin edilen durumlar var elbette ama henüz netlik kazanmış bir bilgi yok. İdman sonrası oyuncuları takip eden bir gruptan söz ediliyor. Yalçın, daha önce bu konuda polise de başvuruda bulunmuş aslında ama nasıl bir süreç yaşandığını herkes tahmin edebiliyordur sanırım. 15 gündür takip ediliyormuş zaten. 'Birşey yapamayız' cevabı verilmiş polis tarafından. Bir kere de takımla beraber olduğu için birşey yapamamışlar. İki oyuncuya da çok büyük geçmiş olsun demekten başka birşey gelmiyor elden. Çok şükür ki, ikisinin de sağlık durumu iyi şu anda.

Birileri Başkent'te yıllardır olan bitene karşı '3 Maymun'u oynamaya devam ettiği sürece bulunduğumuz noktadan bir adım öteye gidemeyeceğiz. Basketbolun üst kademe yetkililerinin, Emniyet görevlilerin devreye girmesi ve olaylara müdahale etmesi için bakalım daha neler yaşanması gerekiyor?
www.salsabasket.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder