16 Şubat 2011 Çarşamba

Taurasi ve Doping

Yazı yazsammı yazmasammı çok arada kaldım,çünkü üslubumun fazla sert kaçacağından emindim ama varsın sert olsun.İlk önce Penny Taylor dan hakkında söylediğim sözler için çok özür diliyorum.Sen bu ülkeyi çok iyi tanımışsın,başına gelecekleri önceden anlamışsın.Şimdi gelelim Taurasiye,kesinlikle özür dileyip ne olur geri gel Diana falan denecek.Sakın gelme Taurasi,bu ülkeye turnuva için bile adım atma,bu ülke ki senin gibi bir dünya yıldızının gururuyla oynadı,dopingci yaftası vurup sana leke sürdü.En azından sen başka Avrupa takımlarıyla elimizden kupaları alırken,bak bu kadın Türkiyede oynamıştı,ne kadın ama yaa falan diyebileceğiz.Birde Monique Cooker var,kendiside aynı maddeden dolayı dopingli çıkmış ceza almıştı.Sağolsunlar! kulübüne bir belge gönderip onunda tedbir kararını kaldırmışlar.Peki suçlu kim? Geçen gün Telekom a verilen ihtar cezasında Turgay Demirel için,sen ''Türkiye basketbolunun başına gelmiş en kötü şeysin'' demiştim.Şimdi ne kadar doğru olduğu bir kez daha ortaya çıktı.Sen nasıl Hacettepe doping merkezi gibi başında bir sürü dava olan bir kurumu kullanmaya devam edersin?Fenerbahçenin elinden değil müzesinden çalınan biri Euroleague 3 kupanın hesabını senmi vereceksin?Fenerbahçeden kaçan iki dünya yıldızının hesabını senmi vereceksin?Türkiyeyi bu kadar büyük bir arena da rezil etmenin hesabını da senmi vereceksin diye sormayacağım çünkü sen hiçbirşey için hesap vermezsin.Sen diktatörsün ama iş bilmez bir diktatör.Son olarak Turgay Atasü ye gelmek istiyorum..Zaten kimse doping yaptığını kabul etmez,tüm yapanlar inkar eder dediğin için utanıyormusun?Ama yok hiçmi hiç sanmıyorum utanmak bile bir kalite ister,sendede o kalite zerre kadar yok.Bu arada evet ben fanatik bir Fenerbahçeliyim ama ondan önce fanatik bir Basketbolseverim.Emin olun aynı olaylar başka oyuncunun başka takımın başına gelse ben gene aynı yorumları yapardım(Telekom ihtar cezası gibi).Federasyonuda istifaya davet etmek isterdim ama boşa cümle sarfetmiş olurum.Diktatörler istifa etmez,ancak devrilir..
Edit: Okuyanların bana soruları var neden Federasyon suçlu,neden Demirele gidiyor laflar diye.Anlatayım bir daha.
1-Senin yöneticin Atasü daha ilk numune açıldıktan sonra ''evet dopinglidir,her büyük sporcu gibi yalan söylüyor'' dedimi?
2-Madem bu kadar emindiniz dopingden,neden Penny nin testi Kölne göndermesine izin verdiniz ve dahada önemlisi neden Taurasinin 2. numunesinin başka bir ülkede açılmasına izin vermediniz?
3-Senelerdir Hacettepe nin güvenilirliği tartışılırken,senede tüm dünyada 1 2 tane çıkan maddeden,3 ay içinde Türkiyede 6 7 tane çıkması size garip gelmedimi?
4-Herşeyi Wada ya uygun yaptık derken,bu uygunluğun içinde doping testini basına sızdırmakta varmı?
5-Madem sizin yapabileceğiniz birşey yoktu,neden şuan Federasyon zor durumda?
6-Gerisini herkes Taurasinin külahına anlatsın!
Bu arada Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımından özür dilerim.Çünkü bende yönetim ve federasyon hatta yorumcular gibi kızların,Taurasi olmadan kupayı peşin peşin kaybettiğini söylerek emeklerine haksızlık ettim.
Reedit: Turgay Bey Ceyhan ile Fenere bir kereye mahsus olduğunu belirterek yabancı hakkı tanımış. Sağolsun büyük başkan ama esseği Niğdeye sürse daha yerinde olur..

2 yorum:

  1. çok acı ama herkes biliyor,yöneticiler dahil ama söylemiyor .galatasaray'ın bu işte parmağı var.maalesef kızlarımız elendi.demirel ve çetesi sözleşmesi fes olmamış penny oynamasına izin vermedi sanki terbiyesizliği,hatayı biz yaptık.ezik galatasaray dahada ezik olmasın,sporun herhangi branşında tek avrupa başarısı onlarda olsun.fener daha iyi olmasın hazımsızlıkları

    YanıtlaSil
  2. Ben şahsen bu işin içinde kim olduğunu bilmiyorum, başka bir takım olduğuna da inanmıyorum ama taraflı, tarafsız çok büyük bir darbe yedik.Fenerbahçe den çok Türkiyenin alacağı bir kupa gitti.Bu arada yorumlarınızda ezik falan gibi tabirler kullanmazsanız sevinirim.Karşılıklı atışmalar olmaz..

    YanıtlaSil