27 Mart 2011 Pazar

Angel McCoughtry den olay yaratan tweet

Penny ve Taurasi ikilisinin ayrılmasından! sonra transfer edilen Angel, kimi zaman saman alevi gibi parlayıp 30 atıyor kimi zaman ise hiç görünmeyip 3, 4 sayıda kalıyor. Ama bu seferki mesele saha içinden çok sanal dünyada ettiği laflar, ki bu laflar başına çok dert açmaya aday.

Samsun maçından sonra twitter da, ''coach, daha çok sayı atarsın ama belki de maçı kaybederim diyerek beni oynatmadı'' dedikten sonra ''bu hayatımda gördüğüm en aptalca özür'' diye de ekledi. Tam herhalde bu kadar derken, bu sefer bir başka arkadaşına, ''bizim coach takımdaki siyah oyunculara adil davranmıyor'' dedi.

Normalde problemli oyuncuları severim ama bu sefer Angel haddini çok fena aştı. Angel ın ırkçı diye bahsettiği coach Ratgeber in şimdiye kadar kazandığı kupalar, o kupalarda faydalandığı afro-amerikalı oyuncular ve bu oyuncuların onu çok sevmesi. Yani her taraf çelişki dolu. Anlayacağınız Angel çok sert bir kayaya çarptı ve hem yönetimden büyük bir ceza alır hem de Ratgeber kendisini dava edebilir.

Olayın başka bir yönü de yönetim cephesine bağlanıyor. Tamam Taurasi, Penny olayı Hacettepe ve Federasyonun suçu idi. Peki Fenerbahçe yönetiminin bu krizi iyi yönettiğini düşünen varmı? Birde bunun üstüne Angel ın geldiğinden beri yaptıkları şımarıklıklar + Ratgeber için olan ırkçı iddiası. Olmuyor Fenerbahçe Yönetimi olmuyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder