26 Eylül 2011 Pazartesi

Ne Çabuk Unuttun Semih Erden?

Bu fotoğrafın üzerinden sadece bir kaç sene geçti. Semih o ara NBA'e gitti, lokavt nedeniyle Türkiye'ye geri geldi ve Spahija'nın lokavt çıkışlı oyuncu istememesi nedeniyle Fenerbahçe'ye geri dönemeyip, Beşiktaş'a imzayı attı.

Buraya kadar her şey çok normal ilerliyor ancak, vahim olan bundan sonrası. Semih Beşiktaş'a imza atmasıyla birlikte, hazırlık maçı için tribündeydi. Triumph Libertsky maçında taraftarlardan gelen, ''Semih Fener'in anasını ... '' tezahüratlarına gülen bir surat ve alkışlarla karşılık verdi.

Şimdi Semih'e sormak istiyorum. Senin kariyerin yanılmıyorsam Partizan'da bitmek üzereyken, seni tekrar Türkiye'ye getiren hangi takımdı? Senin bir dediğini iki etmeyen, maaşlarını 1 gün dahi geciktirmeyen kimdi? Sen NBA'e gitmek istiyorum dediğinde destekleyen, arkandan tek kötü söz dahi söylemeyen kimdi? Ve en önemlisi, tribünlerde Fenerbahçe'nin çocuğu Semih Erden diyerek seni bağrına basan taraftar kimdi?

Uzun lafın kısası, profesyonellikle ekmek yediğin yere sıçmamayı ayırmamız lazım. Örnek olarak Cevher Özer profesyoneldir, Semih Erden .. (Boşluğu siz doldurun)

Çağlar Torun ne güzel tweetledi, ''Biraz karakter istiyoruz. Çok şey mi?''...

Edit: Yanıltmadığın için teşekkürler Semih

2 yorum:

  1. hocam dogru demissinde biraz empati yaparsan oyle bir durumda kalsan sen ne yapardin? yanlis anlama gs taraftariyim semih de karakter olarak hic sevemedigim bi karakter ama yinede oyle bir durumda ne yapabilirsinki? ilk bir iki sefer duymamazliktan gelirsin ama taraftar bunu hisseder ve ustune gider en nihayetinde kabul etmek icin onlarda semih i bunu yapmak zorunda hisseder

    YanıtlaSil
  2. Bir yere kadar haklısın, ama nasıl anlatsam bilmiyorum. Ayağa kalkarsın alkışlarsın ama yüzünde o yavşak ifade olmaz. Ben fanatik Fenerbahçeliyim ama basketbol dendiğinde olabildiğim kadar tarafsızım. Görüntüyü bulabilsem, sen de hak verirsin bana.

    YanıtlaSil