8 Ekim 2011 Cumartesi

Cumartesi İddaa Kuponum

787 Le Mans - JSF Nanterre (1) 10.5 Handikap

Basketbol programında en güvendiğim maç diyebilirim. Beklenilenin aksine iyi bir sezon geçirip, Eurocup ön elemelerinde yer alma hakkı kazanan Le Mans, Karşıyaka'yı her iki maçta da mağlup ederek, adını Euocup gruplarına yazdırmayı başarmıştı. Kadrosunda, Rochestie, Diot, Kahudi ve Koffi gibi üst düzey isimler bulunan ev sahibi, tecrübesiz rakibi karşısında rahat bir galibiyet alır.

791 Giessen 46ers - Baskets Würzburg Alt 145.5

Geride kalan sezonun vasat ekiplerinden Giessen, lige yeni yükselmiş olmasına rağmen yaptığı iyi transferlerle bir anda ligin kalburüstü takımlarından biri haline gelen Würzburg'u ağırlıyor. Deplasman takımının favori olduğu karşılaşmada, ev sahibinin hücum gücü oldukça kısıtlı olduğu için benim seçimim alt.

792 Ewe Baskets Oldenburg - BBC Bayreuth (1) 16.5 Handikap

Yaptığı transferlerle iyi bir kadro kurup üst sıraları hedefleyen Oldenburg, sahasında ligin en zayıf ekiplerinden Bayreuth'u ağırlıyor. Ev sahibinin çok rahat bir galibiyet almasını bekliyorum. İlk yarı 1 ikinci yarı 1 de denenebilir.

793 Walter Tigers Tübingen - Skyliners Frankfurt (1) 1.5 Handikap

Geçtiğimiz sezona göre oldukça büyük güç kaybeden Frankfurt, son iki sezon oynadığı basketbolu ve yakaladığı başarıları mumla aratacak gibi görünüyor. Ev sahibi Tübingen de çok iyi bir takım olmamasına rağmen, rakibini bu kadar kötü bir durumda yakalamışken affetmez. İlk yarı 1 ikinci yarı 1 de deneyebilirsiniz.

Herkese Bol Şanslar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder